Een website en email op de PC

Dit pakket is ideaal voor een eerste presentatie-stap op Internet van uw bedrijf of organisatie.

De kosten voor het pakket bedragen € 80,- excl. BTW voor het eerste jaar en daarna 60,- excl. BTW per jaar. U betaalt per jaar vooruit. (inclusief BTW: € 96,80 en € 72,60).

De voordelen

De voordelen van het pakket op een rij:

Nu aanvragen?

Dat kan. Klik hier. Uiteraard kunt u ook eerst alle details hieronder doorlezen.

Presentatie

Uw Presentatie op Internet is bereikbaar onder uw eigen domeinnaam: http://www.domeinnaam.nl.

Sinds kort kunt u ook de domeinnamen http://bedrijf.opdepc.nl bij ons registreren!

De registratie en het beheer van uw domeinnaam is in het abonnement inbegrepen.

U plaatst uw website zelf op onze servers. Hiervoor is circa 1 Gigabyte diskruimte beschikbaar. U mag met uw website kostenloos dataverkeer per maand genereren (geen limiet). U krijgt toegang tot een 'beheer-website' waarmee u gemakkelijk webpagina's kun aanpassen en waar u nieuwe pagina's en foto's van uw PC op uw website kunt zetten.

E-mail

Bij het pakket krijgt u 1 mailbox (IMAP en/of webmail) onder eigen domeinnaam tot uw beschikking. De e-mailadressen kunnen er bijvoorbeeld als volgt uit zien: info@domeinnaam.nl of voorletter.achternaam@domeinnaam.nl.

U leest uw email op uw eigen PC maar er is ook webmail zodat u uw email vanuit een willekeurige PC kunt bekijken.

Fair Use

Dit abonnement is bedoeld voor de kleine sites. Er is een 'fair use' policy; dat betekent dat indien er overmatig gebruik wordt gemaakt van de web-site en email (verkeer of ruimte), wij, in overleg met u, voor u een grotere oplossing gaan zoeken.

Etiquette en spelregels

Er zijn voor het gebruik van een website een aantal spelregels opgesteld. Die kunt u hier lezen.

Uw domeinnaam

Een domeinnaam abonnement gebruikt u als u alleen de domeinnaam wilt registreren, of als u bij een bestaande website, een extra domeinnaam wilt toevoegen.
Wilt u een website, klik dan hier voor meer informatie.

Kijken of een domein al bestaat? Klik hier.

De kosten voor het pakket bedragen € 20,- excl. BTW voor de aanvraag en het abonnement € 25,- excl. BTW per jaar *).

Wij regelen voor u de betaling met een incasso en uiteraard krijgt u een PDF-factuur via de email. U betaalt per jaar vooruit.

*) Een aantal domein extensies zijn duurder of hebben langere looptijden. Bijvoorbeeld: .tv kost ca. € 50,-, .ch kost ca € 130,-, .nu kost ca € 90,- per twee jaar. Er kunnen voorwaarden aan het bezit van een domein gesteld worden, zo moet een Duitse .de domein een post adres in Duitsland hebben. Voor de registratie van een domeinnaam dient u te voldoen aan de mogelijke voorwaarden die daaraan gesteld worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons.

Nu aanvragen?

Dat kan. Klik hier.

Email adressen

Uw eerste email adres (imap, pop3 en webmail) is bij het pakket inbegrepen. Extra email adressen kunt u bij ons aanvragen voor € 1,- per maand. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 10,00 per email adres.

Nu aanvragen? Dat kan. Klik hier.

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@opdepc.nl maar u kunt ook bellen met Griffioen Software en Services, De Horstweg 97, 5926 RM  Hout Blerick, tel. 077-354 7792.


Datum 1 juli 2015. Alle vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Prijzen en beschikbaarheid van aanbiedingen zijn een momentopname en deze kunnen veranderen. Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van Griffioen Software en Services van kracht. Op uw aanvraag worden de algemene voorwaarden aan u gestuurd.